“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

01 d’octubre 2009

Mm 09

Aquest any ens hem tornat a superar a la nostra cita anual amb la Matagalls, i ens hem superat principalment perquè erem un més, malgrat que no va arribar a la meta, el que compte es el esperit que va mostrar durant tota la prova i que ens va impregnar a tots plegats, les seves paraules no podíen ser més explícites, -L'any que vé tornaré hi arribaré.

Que així sigui!

Va ser una matagalls plàcida respecte al temps, ni pluja, ni vent, ni excesiu fred per la nit, i quan és va fer de dia tampoc picà tant com en altres edicions.

Passaré de puntetes per el temps realitzat (entre 16h i escaig i 18h clavades), prefereixo explicar que els tres guerrers que quedàvem ens vam sentir"flex" quant tocava donar-ho tot, al final, uns al trote coxinero, d'altres ves a saber...els tres, no obstant, vam arribar sencers a meta, tan físicament com mentalment, així dóna gust.

Estic orgullós de vosaltres tres per tot plegat, i sobretot estic orgullós de mi mateix, perquè em vaig demostrar que podia fer-ho millor, que l'entreno a fructíficat, que feina ben feta no té fronteres que deia aquell, que l'esforç ha estat recompensat.

Superació

I per acabar unes paraules d'agraïment a la organització, crec que ho fan collonudament, són 3000 ànimes per atendre, alimentar, hidratar i recolzar si fes falta, i sempre ho fan amb bon humor, Chapeau!

L'any que vé més i millor!

Qui no sap que és la Mm? Doncs aquí teniu un video ;)



SaluT i Muntanya!

3 comentaris:

de secà ha dit...

Jo ja em sento com un clàssic de la Mm, crec que es difícil visualitzar un any de muntanya sense pensar en que al setembre tenim la Matagalls. Que hi farem, està clar que ens agrada patir.

El video una passada, no l'havia vist i m'ha fotut molta gracia.

Per cert, dono fe de que els entrenaments t'han donat el seu fruit, et vaig veure pletòric de forces, tot un plaer correr al teu costat i, evidentment, al costat de la resta dels TREMPAPICS; em queda clar que a partir d'ara sempre serem un mínim de 4. La Mm 2010 ens espera.

Núria ha dit...

Gràcies per penjar aquest video, encara que ja vaig estar per allà de bon matí, m'he pogut fer millor la idea de tot el que vau viure..i he de dir que es respira tal esperit que agafen ganes de fer-la i tot! Bueno..és un dir...

Nois, us heu superat! Enhorabona!!
Una abraçada TREMPAPICS!

marietadelullviu ha dit...

A part de Trempapics sou uns megabocs de muntanya... jeje. Seeeempre pensant en la propera Jajajajaja!!! I sempre, més i millor sigui en el sentit que sigui :D Molts petonarros!!!!