“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

12 de juny 2016

Mola de Genessies, aspre bellesa...

Les Muntanyes de Tivissa-Vandellós ofereixen molts atractius als soferts caminadors, si són prou àgils per no punxar-se amb les màquies, tenen la pell prou dura, o bé els importa un rave endur-se a casa un grapat de ferides de "guerra", un preu a pagar ben baix pel "gustasso" de caminar per aquesta serra mediterrània, aspre, dura, a la vegada que bella i plena de racons extraordinaris.

Vàrem visitar les restes de poblats ibèrics, enlairats en fortaleses naturals, vam gaudir de les vistes de 360º de la Mola de Genessies (711 m.), vam comprovar que donaves una puntada a una pedra i sortien 10 fòssils esperant ser observats després de milions d'anys, que a les màquies també amaguen uns jardins de flors i olors únics, que els masos abandonats són testimonis de la duresa d'aquest territori per viure tal com els agents meteorològics treballen el paisatge creant figures impossibles i racons inaudits...



Solitaris caminadors per solitaris camins, només tinguem la sort, els ulls i el sentiment preparat, per poder gaudir d'allò que ofereix la natura, a cada pas que donem...


Reportatge Fotogràfic
Track

SaluT i Muntanya!!!

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Impressionant i bellíssima la mola de Genessies! Ho has deixat ben palès, amb el teu bon veure, al reportatge fotogràfic.
Encara recordo que en trepitjar aquelles calisses ens semblava que érem al Garraf.

marietadelullviu ha dit...

Grata excursió. Bones vistes i tot tipus de "pedres" per descobrir! La vam repetir i va tornar a valdre la pena, hehehe.