“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

30 de juny 2016

Tossal de Suró, passeig d'hivern...

L'hivern es bona època per fer tomets de baixa intensitat, de caire relaxat i de descoberta de territori. Aquesta vegada el nostre objectiu era assolir el Tossal de Suró (828 m.) un cim amagat envoltat de camps i camps de secà, tan habituals en aquest territori.
Té el seu encant, si hom el sap trobar i apreciar, nosaltres no tenim problemes en aquest sentit, i a tot li trobem el seu cantó bonic, sia a ran de mar, envoltats de cultius, o les muntanyes més feréstegues...

Sortint de Vallfogona de Riucorb, just del seu balneari amb aires decadents, vam pujar una mica de desnivell fins al proper poble d' Albió on se'ns va unir de seguit un gosset ben simpàtic que ens acompanyà tota la excursió, aburridot com estava de passejar per un poble semidesert, ens va voler ensenyar els seus territoris, i nosaltres obedients el vam seguir...

Per complimentar la passejada vam anar al proper poble de Guimerà, que conserva el seu caire medieval i val molt la pena perdre's pels seus carrerons i pujar al seu ben conservat Castell.

Sempre val la pena... :-)

Reportatge Fotogràfic
Track seguit d'en GERCA

SaluT i Muntanya!!!

3 comentaris:

marietadelullviu ha dit...

Bonica i relaxada excursió… de tres!! Heheheeee… :)

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Felicitar-vos per aquesta virtut tant excursionista de saber apreciar els llocs, de sentir-vos-hi interpel·lats per una raó o altra.

Aka ha dit...

Gràcies Xiruquero! Sempre s'ha de gaudir :-)