“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

01 de setembre 2009

Bandolers de Muntanya i Mar

Potser no era el dia més indicat per anar d'excursió a la Serra de Llabería, primers d'Agost, dia d'operació sortida i calor sufocant.... a priori, perquè un cop arribats a la nostra pàtria (la muntanya) ens va rebre amb una boira, uns núvols baixos i un ventet d'alló més alleugeridor, no ens vam salvar, no obstant, de suar la cansalada, degut també al fort ritme imprès a l'excursió, al galop durant bona part de la mateixa i on els arbusts mediterranis van fuetejar les nostres cames sense contemplacions....

Ens vam quedar prendats d'una serra que dóna molt més de si del que a priori sembla, ja ho sabien prou els mestres bandolers i guerrillers de segles enrere..., nosaltres també ens vam emboscar, i ens vam endur al sarró uns quants pics de modesta alçada i bella factura, ja ho diuen que al pot petit hi ha la bona confitura!

Que les esgarrinxades a les cames i la bona companyia siguin testimonis d'aquell dia tan fantàstic on la muntanya i el mar van cohabitar harmoniosament.



Reportatge Fotogràfic
SaluT i Muntanya!

2 comentaris:

de secà ha dit...

Em vas descobrir l'entorn de casa teva, simplement sorprenent. Estic segur que no es l'última vegada que hi treiem el nas...
El "final feliz" (no malpenseu, que va consistir en dinaret a la vora del mar i bañito posterior) també va ser genial.

marietadelullviu ha dit...

Jajajajaja!! Dóno fe de les esgarrinxades (perquè les he vist, no patit, jeje)i del bon dinaret, mar i companyia (això sí que ho vaig viure en persona! :D )