“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

15 de març 2009

BELLESA NATURAL CAMÍ DEL CARLIT

Hola a tohom!! Un cop el cronista del grup ja ha penjat el capítol corresponent del quadern de bitàcora de la Colla , li restaré una mica de protagonisme afegint un parell de fotografies més. I què tenen d'especial aquestes fotos? Doncs que van ser presses durant aquesta fantàstica jornada; que representen un tipus de núvols (els orogràfics) que es poden contemplar a muntanya durant jornades amb molt de vent; i que van ser oferides als responsables de El Temps del Picó per tal de ser-hi mostrades o, fins i tot, optar al premi a la millor fotografia. Vosaltres jutjareu si són prou maques o no; ara bé, us puc ben dir que no ha aparegut encara ni un bri de blau d'aquestes fotos en 3 programes... Me cagon ses 4 postetes que aguanten es cagadero d'en Judas!!

















PD: La muntanya del fons amb un O.V.N.I. de llibre a sobre és el Canigó.

3 comentaris:

Aka ha dit...

Pota verda! He ficat cullarada al teu post, hi havia una errada ortogràfica garrafal al títol que he corregit (:-P) i he classificat el post amb dues noves categoríes que crec que s'ajusten molt més al tema del teu post, que no l'alpinisme propiament dit.

Vinga maco, no m'ho tinguis en compte! :-D

I ja hi haurà sort, amb perseverància sortirà el nom de la nostre colla als programes més selectes, i si no, que els bombin! :-)

lluís ha dit...

M'agrada sobretot la primera perque crec que es menys freqüent de veure.

Marietadelullviu ha dit...

Pota Verda estimat!!! A mi m'agraden molt les dues però sí, la primera em sembla més interessant :) Per cert, que escric això tard i ja sé QUE SÍ, que FINALMENT ALGUNA FOTO VAN POSAR, OI?? :) Felicitats!!!! MUACK!!!