“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

27 de març 2015

1ª Cursa de Muntanya de l'Arboç

El 30 de Març del 2014 es celebrava la 1ª Cursa de Muntanya de l'Arboç, un esdeveniment que ens va picar la curiositat a un bon grapat de Trempapics, alguns pensant ja en la preparació per la Marxa de les Carenes que s'apropava inexorablement, i d'altres com a repte personal.

Ens va fer un dia passat per aigua, un xirimiri pixador ens remullaria gran part de la jornada, però ja ficats en la competició no molestava gaire, i a alguns ens va fer més agradable i disfrutona si cap l' experiència.

Hi havia dos modalitats, una de 14 km. (la qual podies fer corrent o caminant) i un altre de 30 km. (al galope), totes i tots es van apuntar a la de 14 km., menys un matxaca (jo mateix) que vaig provar la de 30 km. (uns dies abans havia fet el briefing i les sensacions van ser molt bones)
La sortida dels de 30 km. és feia una hora abans, o sigui que ja portava una horeta suant la cansalada quan la resta de Trempapics començaven a trotar per les muntanyes de L'Arboç.

Tots ho vam gaudir a tope, caminant, trotant o galopant, que era del que es tractava, el recorregut era prou bo, amb pistes i corriols, que feien molt ràpida i amena la prova, i l' organització chapeau!!!

Un cop acabada la prova ens vam dedicar a xerrar de tot plegat mentre ens menjàvem l'entrepà de butifarra i ens bevíem la birreta fresqueta a l'indret habilitat per la organització.


Una experiència que ens va deixar un bon sabor de boca, per repetir!!! :-)

Reportatge Fotogràfic Briefing
Reportatge Fotogràfic Cursa
Track 14 km.
Track 30 km.

SaluT i Muntanya!!!



1 comentari:

marietadelullviu ha dit...

Aquesta era per repetir i així ho he fet aquest any també!! I amb un temps inmillorable Per mi, com si fos de nou. Sense pluja el paisatge canvia força, o no tant però l'experiència és diferent. A part, uns bons riures també van bé perquè a part de caminar i fer cames, també fas abdominals, hahahahaha!! FANTASTIC