“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

11 de febrer 2015

3ª Marxa dels Castells del Baix Gaià, o com posar una excusa per fer una Mega-Calçotada :-P

A finals de Gener un nodrit grup de Trempapics es va posar d'acord per participar en la 3ª Marxa dels Castells del Baix Gaià, l'èxit de convocatòria va sorprendre gratament, teníem moltes ganes de caminar els 25 km. del recorregut, conèixer els Castells i els seus camins, veuren's i explicar-nos batalletes o...fóra un motiu més mundà com la mega-calçotada final???...xD
Qui sap, però en tot cas va valer la pena cada un dels motius, i va ser unànime la intenció de convertir la Marxa en una clàssica per nosaltres, per engegar l'any amb força...i la panxa plena, que també és important!!! :-P

Ben aviat es van formar dos grups, un de caminadors i un altre de trotadors (tenien més gana xD), que van trescar per corriols, pistes, platges, pobles i castells entre el mar i la muntanya, un bon recorregut si senyor!
Els dos grups van arribar a bon port i vam poder gaudir plegats de les viandes que els organitzadors ens van oferir: pa amb tomàquet, butifarra, aigua, vi, coca-cola, amanides, fruites, cafès i una quantitat industrial de calçots que van fer les delícies del personal.


Personalment dies així em fan un goig especial, trescar amb tants amics i passar el dia collonudament no té preu, em fa feliç :-)

Reportatge Fotogràfic
Track
Enllaç de l'Organització

SaluT i Muntanya!!!



2 comentaris:

Dolors Muntané ha dit...

Una gran excursió per conèixer nous territoris, bona companyia i bona calçotada per acabar la jornada! Així dóna gust caminar! Gran dia Trempapics!

marietadelullviu ha dit...

No hi ha res com fer anys en tan bona companyia i estirant les cames!!!! ouuuuuuuuu yeaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!! Aquest any hem repetit i també GENIAL :-)