“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

26 de febrer 2014

5ª Travessa Borges-Montblanc, una medalla ben merescuda!

El diumenge 25 d'Agost un parell de Trempapics vam tenir l'honor de participar en la 5ª Travessa Les Borges Blanques-Montblanc, una caminada de resistència de 52 km. i 2400 m. de desnivell acumulat.

Després de dormir poquet, però prou bé al "cotxe-llit", vam esmorzar quelcom, ens vam apropar a la Plaça de les Borges Blanques on donaven els dorsals i parafernàlia varia, vam tornar al cotxe a deixar el que no necessitàvem, vam tornar a la plaça i PUM! petardo per despertar tot el poble i fer saber que uns quants centenars de guillats sortien a les 7h per fer 52 km. en ple mes d'Agost per les terres de Lleida i Tarragona, k lokuuus!!!

Cal dir que aquesta vegada vam trigar poquet a agafar ritme, feia una matinada ben agradable i calia aprofitar abans que l'astre solar ens digues bon dia (recordeu, mes d'Agost!), però al tram-tram anaven passant els kilòmetres i sense adonar-nos vam seguir aquell ritmet de trote borriqueru gran part de la marxa.
En Potaverda va fer una de les seves parades tècniques a pocs quilòmetres de sortir, i no em va encalçar fins ben entrat l'equador de la marxa, això si, un cop encalçat, i cap al final de la cursa no vaig poder aguantar el ritme infernal, i mentre jo feia temps i em recuperava en un avituallament, ell va tirar com un dimoni cap a Montblanc, ja faltaven pocs quilòmetres i el cabró em va treure 25 min. de l'ala (cal dir que a l'última baixada, i anant a tope per corriols, em va venir a la cama dreta una rampeta sospitosa, cosa que em va fer parar l'esprint i caminar ben tranquil fins a la meta, wenu fins als últims metres, que calia entrar a tope a la meta :-P )

Allà m'esperava el company, ens vam fondre en una abraçada, i vam corroborar les bones impressions que havíem tingut durant la marxa, vam acabar en les posicions 68 i 78 de 400 participants, amb uns temps de 6:50 en Potaverda i 7:14 jo mateix.

ESPECTACULAR!!!

Una marxa molt ben parida, bona organització i bon recorregut, i la medalla del final tot un detallàs!!!


TREMPAPICS WIN!!!



Web, Classificacions i altres
Track
Reportatge Fotogràfic

SaluT i Muntanya!!!

1 comentari:

marietadelullviu ha dit...

La foto ho diu tot. Esteu GUAPOS de FELICITAT :) :D

I sí, la medalla un detall preciós i un bon record d'una bonica passejada... de 52 kilòmetres, a trote borriqueru i a ple agost!!!

LOOOOOOKUUUUUUUUUSSSSSSSSSSS