“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

14 d’abril 2013

Muntanya de novetats

A mitjans de Desembre férem una altre visita a la nostra escola de Muntanya, Ulldeter (jo crec que aniríem i tornaríem a qualsevol muntanya de la zona a les palpentes...xD)

Anàvem amb tots els estris per seguir perfeccionant les nostres tècniques alpinístiques, pero ens llevarem de bon matí amb un panorama poc encisador, poca neu (res semblant a feia escassament una setmana), i en concret a la zona de canals al Gra de Fajol petit, tot pelat...

O sigui que avortat el plan inicial, decidirem fer una volta per les muntanyes, vam fixar un objectiu, el Puig Pastuira.

El recorregut ben senzill, pistes d'ulldeter, antic refugi, coll de la Marrana, coll de la coma de l'Orri i carena fins arribar al Puig de les Borregues, tot caminant per un terreny poc nevat, però molt gelat on s'havia de parar atenció per no fotre's de lloros.

Un cop arribats al Puig de les Borregues (2691 m.) férem una parada per endrapar quelcom, que es va convertir en definitiva, ens vam apalancar tot mirant el preciós paisatge, i quan el fred ens començà a calar vam tornar xino-xano desfent el camí...

Va ser una jornada tranquil·la, sense grans reptes alpinístics, però ben aprofitada assaborint amb calma l'espai on ens trobàvem, perfecte per reflexionar en uns dies de novetats importants per en Potaverda, possiblement una nova vida, i jo que me'n alegro moltíssim :-)

Track
Reportatge Fotogràfic

SaluT i Muntanya!!!

1 comentari:

marietadelullviu ha dit...

La muntanya es gaudeix sempre. Sempre i quan sàpigues que està per això :D I jo que me n'alegro que vau aprofitar tan bé el temps en aquells bells paratges :)