“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

27 de març 2013

Clapí Vell, el gos errant

A principis de Desembre férem una excursió per les terres del l'Alt Penedés, aprofitant els primers freds de l'any, altrament sería una prova de resistència, això a l'estiu deu ser un forn...

La primera part, tot sortint del poble de Torrelles de Foix, es un petit verger tot remuntant la riera de Pontons i trobant les Dous, un seguit de fonts amb 35 dolls envoltats per dues grans cascades i un berenador, com deia, un indret de repós ben xulo.

La segona part remunta per les Serres Llarga i de Rastrells fins arribar per pistes ben amples (i assolellades), passant per algun Mas i els seus camps de vinyes, i arribant a un dels cims que coronen aquests territoris, el Clapí Vell (704 m.) un bon mirador de gran part de Catalunya.

Va ser una excursió ven relaxada, l'oratge ens va respondre (només un xic de vent molest al cim) i paisatgísticament més que recomanable.

Com anècdota cal dir que un gos (amb pinta de vell caçador) s'ens acoplà gran part de l'excursió, i fins que no el vam "enganyar" oferin-li quelcom per endrapar, no el vam perdre de vista..., ven llest, segur que té la tàctica ben apressa...


Track
Reportatge Fotogràfic

SaluT i Muntanya!!!

1 comentari:

marietadelullviu ha dit...

Hehehe, excursió de dos més sorpresa gossuna. Què maco que és. Un acompanyant ben silenciós i tot un model posant, roba fotos total, hahahaha! I el poblet, la casa en venda que es va tancar la finestra de cop, així, quan vam dir que semblava d'aquelles amb fantasmes... quines coses que ens passen, i això que només anàvem a gaudir d'una excursió ;)