“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

17 de febrer 2013

Circuit Salòria (De Samarretes, vòmits, voltors i altres...)

Cap a les darreries del mes de Setembre passat (així anem de endarrerits...:-S) els quatre Trempapics fundadors férem una sortida d'Alta Muntanya, la intenció era fer l'Aneto, però les condicions meteorològiques ho feren desaconsellable i vam baixar cota per poder fer muntanya i treure'ns el "gusanillu".

Vam escollir una excursió estreta de l'excels llibre "Circuits d'Alta Muntanya pel Pirineu Occidental Català", en concret un circuit fronterer entre l'Alt Urgell i Andorra, sortint prop del poble d' Ós de Civís i assolint varis cims fent carena: Salòria, Salòria Oriental, Bassiets i Torre de Cabús.

Ens vam trobar un dia rúfol en quan a visibilitat (molts núvols i boires) però en quan a temperatura molt bé i a més a més un xic de farineta a les parts altes del circuit posava color al terra que trepitjàvem.

Un apunt faunístic, varem veure voltors a mansalva, i ja de baixada vam descobrir una de les possibles causes, un vedell mort esventrat.

En definitiva, un circuit ben parit, sense dificultat tècnica però només apte per gent acostumada a caminar molt i per aquests tipus de terrenys inhòspits.

Ah I se'm oblidava, no el mes important , pero si un detall que marca un abans i  un després de la nostra colla, JA TENIM SAMARRETA!!! I per prova la foto d'aquí sota, va ser un moment de joia i primitivisme digne d'admirar, es queden com a testimonis les pedres :-D


PD: Un dels membres va patir una indisposició que li feu potar les entranyes, però com a bon TREMPAPIC feu l'excursió com si res hagués passat, TREMPAPIC POWER!

Track
Reportatge Fotogràfic Aka
Reportatge Fotogràfic Magí
Reportatge Fotogràfic PotaVerda

SaluT i Muntanya!!!

2 comentaris:

marietadelullviu ha dit...

Quina cara de felicitat!!! Si és que sou uns Trempapics en el vostre medi ambieeeent!!! GENIAL :-D Enhorabona wapos!!

marietadelullviu ha dit...

Quina cara de felicitat!!! Si és que sou uns Trempapics en el vostre medi ambieeeent!!! GENIAL :-D Enhorabona wapos!!