“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

12 de febrer 2012

De peus esquerdats i canals cap al sol

Un altre cop vàrem fer la Canal Occidental del Gra de Fajol petit, aquesta vegada sense cordes i el que escriu estrenant piolet.
Un plaer de neu, una mica d'airet però suportable, i un solet ben bó un cop arribats a la carena.











Teniem la intenció de fer al dia següent més canals per la zona (si el temps ho permetía), perfeccionant la nostra exquísida tècnica, pero una lesió al peu del company feu renunciar i férem mitja volta a l'endemà per buscar al metge que l'atengués, cortesía de la Feec.
Uns dies més tard l'altre cap verd també va caure en una lesió, aquest cas corrent pel seu poble, hi ha més a més era el dia del seu aniversari..., però aquests dos que teniu aqui baix no es rendeixen, que hi han moltes muntanyes per donar guerra i paissatges que admirar!!!


"El sentit de l'aventura és indispensable per la nostre supervivència, perquè només ell ens permet superar allò tràgic i suportar les desgràcies i les proves trobades en el camí."

Anaïs Nin

Reportatge Fotogràfic



SaluT i Muntanya!!!

2 comentaris:

AikiGuille ha dit...

Con un poco de retraso pero...
Zorionak Hakan!!!!!

marietadelullviu ha dit...

Ai, ai, aiiiiiiii, aquests peus esquerdats, què ràpid que s'han curat! Hehehe, la muntanya i l'aventura que tira molt i el cos ho necessita :) Almenys, lo poquet que vau poder estar, ho vau aprofitar al màxim. Com sempre! :D