“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

31 de desembre 2010

Bon Any!

Per acabar l'any un salt per començar amb força aquest 2011 que ens truca a la porta!!!

*
Un munt de muntanyes ens esperen, serà aquest any la de la 1ª ascensió a l'Aneto, i al Canigó?, sortirem de la nostre llar per viatjar lluny per fer muntanyes? escalarem? ferratejarem? les canals no tindran secrets per nosaltres?

Del cert es que ens ho passarem genial!!!

També vull desitjar bona entrada d'any a tota la gent que de forma anònima (o no tant) segueix les nostres activitats a través d'aquest blog, sort a tots ells!!!


SaluT i Muntanya!

*Ho sé, l'escrit de la fastuosa jornada que ens portà a coronar el sostre de Catalunya s'està fent de rogar i molt, problemes tècnics (encara no resolts) m'han dificultat extraodinàriament la tasca, aviat, aviat...
Va ser una aventura acollonant, eh nois?! :-)

5 comentaris:

de secà ha dit...

2011 serà un any genial, les coses canvien molt depenent de com es mirin, i jo ús puc assegurar que me les miraré de la millor manera possible. Salut i força per aquest proper any

marietadelullviu ha dit...

MOLT BON ANY!!! De segur que amb temps, paciència i organització ho podeu aconseguir :) Ja saps que no hi ha res que em faci més feliç que saber que tu ho ets, així doncs desitjo moltes muntanyes per aquest nou any!

Rankor ha dit...

Ens ho passarem de conya!!!
Perquè els escenaris seran impressionants, les alçades seran superiors i la companyia sempre serà la millor...
Una abraçada i bon any a tothom!!

En PotaVerda ha dit...

Una abraçada a tothom i feliç any nou!! què més dóna el que planegem i el que deixem de fer... el que caminem, bé que ens provarà!! Salut!

Laia ha dit...

Molt bon any xatos!