“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

08 de novembre 2010

Els Trempapics ens manifestem

Això es el que opinem els Trempapics:


Mentres a Barcelona el circ mediàtic funciona a tope, nosaltres mostrem el nostre rebuig al Papa i tot el que representa, el lloc escollit el Montsant, terra de silenci, reflexió i meditació...., just el que hauría de fer la jerarquía eclesiàstica....



SaluT!!!

7 comentaris:

Laia ha dit...

Ooooh! Que guapos tots!! Però que hi diu a la pancarta? La terra m'ho "quita"!! jejeje. Uf! La terra està impressonant!

de secà ha dit...

merda de societat en la que ens ha tocat viure, sempre ens quedaran les muntanyes

Núria ha dit...

La Trempapics canina tapa la c de BCN.., si és que no pot sortir normal a cap foto...
I a més de l'excursioneta i de manifestar-nos, vaig aprofitar per collir quatre fredolics i tot! :)

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Aka, parlant de reflexió, em permeto incloure un enllaç que crec que t'interessarà, i espero que també als lectors del Trempapics, és aquest:

http://www.gabrieljaraba.info/gabriel_jaraba_periodista/2010/11/hipocres%C3%ADa-y-religi%C3%B3n.html

Salutacions xiruquero-kumbaianes.

En PotaVerda ha dit...

Iep!! Voleu dir que no erem a Montserrat...? I recordeu les paraules mes savies de l'Eucaristia: mengeu i bebeu d'aquests aliments, doncs son els fruits de la natura... que a vegades els ofereix llestos per prendre, i altres cal buscar una bona esglesia per a que ens els cuinin. Nosaltres si que vam fer els deures: bona misa al temple "Fonda Toldra" a Ulldemolinsdoncs. Preneu nota pagans!!!

marietadelullviu ha dit...

Bona aquesta Xiruquero... Què fort i que trist. Realment la societat veu el que el que li ensenya i no s'arriba a més. Sort de la gent que s'informa i en sap i ho fa saber :) Gràcies. Gran dia el que vam passar tots plegats! :D Núria, els fredolics estaven bons??? Sí??? jeje MUACKS!

Aka ha dit...

Xiruquero, està clar que totes les religions tenen les seves desviacions, s'han de denunciar tan l'Iman maltractador, el Rabí genocida o el Papa pederasta, el problema no són les religions, són els homes que les controlen.

I el diumenge passat tocava manifestar-se en contra de la flagrant impunitat d'un personatge i tot el seu seguici, perquè trepitjava casa nostre i per que volguem o no la religió catòlica es el que a imperat a la nostre terra desde fà massa segles, es el que coneixem millor i no ens podem estar callats davant tanta maldat i hipocresía.