“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

17 de desembre 2008

PIT AMUNT NOIS!!

Hola a tothom! Gràcies a la paciència de l'Albert, he aconseguit penjar aquest missatge inaugural en aquest meravellós bloc dels Trempapics. Desitjo de tot cor que aquest creixi i que sigui un bon vehicle de comunicació entre nosaltres, i també entre la colla i "l'exterior".

Vull afegir com va ser d'emocionant l'excursió fallida al Gra de Fajol: un contrast entre impotència i felicitat boja que, en tot cas, va donar com a resultat una satisfacció plena... i un mal al dits el dia següent per culpa del fred que t'hi cagues.

Però la veritat és que el muntanyenc, que és l'únic animal que sempre ensopega més de 3 ó 4 cops a la mateixa pedra (només superat pels polítics), torna a buscar emocions fortes; i si no que s'ho comentin a l'Albert... que també tindrà teca per explicar la tralla que feia al Puigmal: un altre cop vent i moooolt de fred!

Res més a dir nois. Una abraçada i fins la propera.

3 comentaris:

marietadelullviu ha dit...

Hola germàaaaaà-ààààà!!!!M'alegra veure el teu super escrit. Molt bo. Així doncs amb els dits congelats... cony, però a on collons us fiqueu INSENSATS!!! Jajajajaaja!!! Bé, com us veig molt feliços us ho passo ;p Petonets i abraçades!!! Força muntanyencs!!!

Aka ha dit...

I saps que? Ensopegarem les vegades que faci falta!!! :-)

de secà ha dit...

hombre, ja era hora; però ja ho diuen, tot lo bo es fa esperar....
Així que al final veu fer el Puigmal, que cabrooonnnnsss, i jo paint la resaca. Bueno, bueno, prepareu-vos que per la propera portaré molta gana de muntanya, em sembla que m'haureu de lligar, ejjeje