“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

24 de juny 2008

Puigpedrós

Circular per terres de la Cerdanya, desde el Refu de Malniu, assolint el cim del Puigpedrós (2914 m.) i passant pel refugi dels Engorgs, fins entomar el GR-11 seguint-lo en un magnífic camí vorejant la muntanya tot arribant de nou al punt inicial.
Sensacions? Extraordinàries, muntanya solitària (menys el refu de Malniu, massificat per l'arribada de la carretera fins la porta mateix, 2 eurus de parking!)
Cim amable de fer amb vistes espectaculars, neu primavera, desgel i torrenteres baixant amb força i difícils de passar (ens diuen saltimbanquis de la muntanya)
Meteorologia benigna (els núvols ens van acompanyar tota la jornada però ens van respectar donant un toc espectacular a les vistes)
Vall amb estanys gelats i marmotes fent corredisses d'aquí a allà...
Verds i espesos boscos de pi negre i avet amb salts d'aigua rajant de la mateixa muntanya...
Preciós camí de tornada, i refugi amb cerveseta i olivetes farcides, bon colofó a la jornada!
Res més a explicar d'una sensacional sortida, potser que estávem empanats en el viatge d'anada i casi acabem a Ripoll per una carretera pleeena de corbes que ni la collada de tosses tu! Però això són altres històries!
Ressenya
Reportatge Fotogràfic

SaluT i Muntanya!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia se't veu més integrat a la muntanya. Cada dia hi formes més part d'ella. I ella cada dia t'estarà més agraïda de que l'estimis i respectis tant. Q així duri sempre saltinbanquins!! ;p

Anònim ha dit...

ja veig que no pares, algun dia tornes de la muntanya, o simplement ja t'hi has quedat a viure? Doncs preparat, que aquest cap de setmana més.....

Anònim ha dit...

M'agrada llegir com continues sense parar el teu caminar per les muntanyes.

Tío, has de calcular quanta distància acumulada hauries pujat, per exemple, aquest any, o desde que puges, si tens totes les dades ;)

Sempre fa gràcia saber aquestes coses en plan: "Habría subido hasta el agujero de ozono", hehehe :)

Amunt amunt!!

Anònim ha dit...

Ep! volia dir "gíngol".

Anònim ha dit...

Quin dia tant bonic que veu tenir!
És clar que has tornat més content que un gígol.
Salutacions.