“Una ascensió a l'alta muntanya és d'entrada un pretext per l'amistat."

01 d’abril 2015

Carenes 2014


Doncs a mitjans d'Abril arribava la tan esperada cita amb la Caminada de les Carenes, amb un recorregut de 54,18 km. i 2377 m. d'ascensió acumulada i 2739 m. de descens acumulat, es fonamenta en la unió de dues poblacions, la de el Pont de Suert i Tremp.
Uns quants trempapics skywalkers feien la llarga, altres tres en feien la més curta, la que sortia d'Adons i acabava a Tremp, amb un recorregut total de 32,60 km. un ascens de 1026 m. i un descens de 1882 m.

A una hora intempestiva (i després de passar la nit al lloro, uns quants i algú altre dormint com un angelet) ens vam aixecar, ens vam vestir per gambar per la muntanya, i sense adonar-nos ja estàvem caminant enfocant amb el frontals els corriols que ens menàven per la muntanya per passar de l'Alta Ribagorça al Pallars Jussà.

Ja casi bé de bon principi vaig perdre la pista dels meus acompanyants, "la noche me confunde" i com em sentia amb ganes i força (tot hi no haver badat ull per la nit) doncs em vaig posar en mode runner, i ja fins a la meta no vaig parar amb el ritmet que m'havia marcat, pel mig de la Marxa em vaig trobar amb els que feien la de 33 km., amb el "macho alfa" davant i les noies seguint els seus passos, amb gran alegria ens vam fer unes quantes fotos de record.

Ens va fer un dia molt bo, amb un bon solet primaveral que ens va acompanyar tota la jornada, l' organització va estar a l'alçada oferint un marcatge, avituallament i dinar final més que correctes.


I com guardo molt bon record d'aquella gesta trempapiquera doncs en vaig fer un vídeo per recordar-ho més intensament si cap.



Reportatge Fotogràfic Aka + fotitus d'organització on sortim
Fotus organització
Track Llarga
Track Curta

SaluT i Muntanya!!!

1 comentari:

marietadelullviu ha dit...

Per repetir de seguida es pugui!!! La caminada de resistència... l'hostal del dia anterior per dormir noooooooo Per sopar, sí, hehe. Quina passada de VHS, súper divertit Hehe :)